The Judge (2014) – Judecatorul

Un film din 2014 cu indragitul actor Robert Downey Jr. pe care-l stiti din seria Iron Man, dar de data asta interpretand rolul unui avocat de succes. Filmul poate fi urmarit online pe Cinema 24H, un site cu filme si seriale online. Eu zic ca merita vazut, mai ales ca pana in ultima clipa – filmul dureaza doua ore – nu o sa va dati seama 100% de toate aspectele relatiei dintre tatal judecator si fiul avocat. Pe langa aspectele legate de justitie, filmul trateaza realita dintre un tata exigent si un fiu razvratit. Detaliile ni se dezvaluie pe parcurs, fara a le deslusi pana la capat.

The Judge (2014) – Judecatorul [ online, subtitrat in romana ]

Filmul incepe cu avocatul Hank Palmer la sala de judecata, unde lua apararea unui bogatas, iar disputa sa cu procurorul in toaleta ne dezvaluie cum isi castiga existenta de lux Hank. Apoi acesta primeste un mesaj in care este anuntat ca tatal sau are nevoie de el. Asta pentru ca mama sa a decedat, asa ca Palmer decide sa se duca la inmormantare, chiar daca asta ar insemna sa se intalneasca cu tatal sau, cu care nu era in relatii prea bune.

La inmormantare are loc un eveniment neasteptat, tatal sau il omoara pe un fost condamnat, iar in jurul celor doi se desfasoara intreaga actiune. Tatal – fost judecator – este acuzat de crima si fiul se decide sa-l apere. Tatal se impotriveste iar restul povestii o aflati daca urmariti filmul online. O sugestie: urmariti filmul pana la capat, cu siguranta o sa va placa si poate va va pune pe ganduri in legatura cu relatia dintre parinti si copii. Poate ca si voi ati trecut prin ceva asemanator, poate ca va ajuta sa va reasezati oportunitatile.

The Judge (2014)

The Judge (2014) – Judecătorul [ online, subtitrat in romana ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *