Cele mai bune filme dupa Sven Hassel

Cu siguranta ca dupa ce ai citit cartile lui Sven Hassel vrei sa vezi si filmele facute si inspirate din carti precum Blindatele mortii sau Inchisoarea OGPU ca sa amintim doar cateva din cele 14 carti de aventuri inspirate din WW2. Din pacate nu gasesti filmele facute dupa romanele lui Sven Hassel decat pe pe Cinema 24h, singurul site de filme online ce iti da posibiltatea sa vezi filmul Blindatele Mortii, online si subtitrat in romana.

Chiar daca nu s-au gandit sa faca si alte filme dupa romanele lui Sven Hassel, sau poate ca autorul nu a dat acest drept, ne raman cartile, romanele excelente in care stai cu sufletul la gura sa vezi ce se va intampla cu Batranul, Legionarul sau Micutul. Ororulile di WW2 nu au lasat indiferenti nici macar veternii din batalioanele disciplinare, cum ar putea sa te lase pe tine. Asa cum am mai promis, putem da romanele cadou in format pdf, celor ce au adus impreuna cu ei cel putin cinci prieteni pe pagina noastra de FaceBook. Ne gandim sa facem chiar un grup separat, dedicat iubitorilor e film. Depinde de voi, ce ziceti?

Cadou! Descarca cartea acum!

Descarca cartea "Cel mai bogat om din Babilon" de George S. Clason

Loading...

Dacă pumnii nu ajung, se trece la loviturile date cu piciorul şi cu patul armei. Atunci te prăbuşeşti hohotind de plâns, iar ceilalţi lovesc întruna. Tratamentul este brutal dar reuşeşte de cele mai multe ori. Încă mai aveam obrazul plin de vânătăi, căci Porta mă cotonogise zdravăn. Îi eram recunoscător. Dacă ar fi dat mai cu milă, aş fi fost numai bun pentru cămaşa de forţă.”

Monte Cassino

Sven Hassel

Cele mai bune filme dupa Sven Hassel

3 comments

 • Avram Laurentiu

  Am citit Blindatele mortii, Monte Cassino. Blindatele mortii. Gestapo , Legiunea blestematilor. Cum sa fac dovada ca le-am citit. ?

 • Neculachi Vasile

  Ati reusit sa faceti grupul pe Facebook? Am gasit ceva, chiar asa se numeste, Sven Hassel. As fi interesat sa fac parte, sunt fan al acestui autor si al cartilor sale. Am toate cele 14 titluri si in plus inca 4 care clar nu-s scrise de el. Actiunea si stilul se apropie de al lui Sven dar se vede clar ca nu-s ale lui. Pana si numele personajelor sunt schimbate, in loc de Batranul—–>Mosul, in loc de Micutul—->Maruntelul, Portta, Swen…….. le-am cumparat la vremea respectiva pentru ca atunci nu stiam chiar nimic despre autor sau opera lui. Acestea, cat si operele originale sunt cumparete in anii 90, cele 14 fiind primele publicate de editura NEMIRA in colectia COMANDO.

  • Grigore

   Le-am citit si eu dar cele mai faine pentru mine au fost Gestapo si Monte Cassino pe care le-am citit de pe vremea lui Ceao fiindca erau singurele care au fost publicate in Romania. Dupa ‘90 a fost chiar autorul Sven Hassel la Cluj si a tinut o conferinta la Casa de cultura a studentilor. A fost intrebat printre altele despre ostasul roman in razboi si a raspuns cam asa. Soldatii erau devotati si curajosi dar n-aveau comandanti si ofiteri buni ca sa-i conduca,fiindca acestia noaptea faceau chefuri si chiolhanuri si a doua zi erau mahmuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *