Lawless online

Un nou film distribuit in 2012, LAWLESS (In afara legii) este un film pe care multi ar fi dorit sa-l vada de ceva vreme. Nu pentru ca a fost promovat in exces, ci pentru ca a trecut prea multa vreme de cand nu am mai vazut un film bun cu gangsteri. Actiunea se petrece in era prohibitiei, acea epoca in care nu aveai voie sa vinzi sau sa produci aclool, insa toti aveau.

Lawless.

Faptul ca filmul ofera si o parte de adevar in istoria epica, este un plus al producatorului, iar faptul ca din distributie fac parte cei mai buni actori din noua generatie, recomanda filmul Lawless ca fiind cel mai bun film din 2012 la categoria western. Filmul prezinta viata reala a  faimoşilor răufăcători Bondurant: trei fraţi care fac contrabandă cu băuturi alcoolice, evident o varianta romantata.

Totul incepe in Franklin County, Virginia, locul unde cei trei frati  Bondurant fac contrabanda cu băutură. Howard Bondurant este fratele mai mare, intors din Primul Razboi Mondial, Forrest Bondurant este fratele care era si el sa moara dincauza gripei spaniole, fiind fratele mijlociu. Jack Bondurant este mezinul familiei, o fire sensibila si este deasemenea cel mai inteligent din familia sa.

Regizorul filmului Lawless a adus in film un nou şerif in ţinutulul Franklin, pe Charlie Rakes. Astfel incepe lupta intre seriful sosit din Chicago si familia celor trei frati. Si desi acestia erau la inceput ca o stanca, o adevarata familie americana, iata ca ceva se schimba. Ce anume? Te lasam sa descoeri singur in acest film a carui premiera a avut loc in Romania la date de 07.09.2012. Va uram vizionare placuta, aveti grija sa o faceti pe un site 100 % legal!

Sursa imagine: last.fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *