Duelul – regia Sergiu Nicolaescu

In 1981 regretatul regizor Sergiu Nicolaescu oferea publicului din Romania filmul Duelul, pe care puteti sa-l urmariti de saptamana viitoare online si pe site-ul nostru. Asa cum v-am obisnuit, filmele transmise pe site-ul nostru sunt distribuite in mod gratuit, pentru cateva zile, din colectia proprie, cu scopul de a le promova si de a va convinge sa va cumparati DVD-urile originale. Parerea noastra este ca incadrarea filmului Duelul la categoria Cinemateca este cea mai potrivita.

Sergiu Nicolaescu-Duelul

Toate filmele ce se vor prezenta sau au fost prezentate pe site-ul nostru, cum este si cazul filmului Duelul – in regia lui Sergiu Nicolaescu sunt preluate cu acordul celor ce le-au postat online.

Filmul prezinta investigatiile comisarului Tudor Moldovan in cazul jafului desfasurat la o banca de catre banda lui Grigore Maimuca. Distributia din filmul Duelul este remarcabila, alaturi de Sergiu Nicolaescu ii veti vedea pe Colea Rautu, Jean Constantin si multi alti actori indragiti.

Cu ajutorul dinamitei și a gazelor toxice, Rică și echipa sa jefuiesc Banca Elvețiană și fug prin sistemul de canalizare la capătul căruia erau așteptați de Maimuca și de oamenii lui. Dându-și seama că va fi omorât, Rică fuge cu banii urmărit de oamenii lui Maimuca. El este ajuns din urmă într-un cimitir, fiind grav rănit în schimbul de focuri. Copiii din „groapă” îl salvează, dar oamenii lui Maimuca pun mâna pe sacul cu bani. Sosirea comisarului Moldovan și apoi a poliției determină arestarea bandiților, inclusiv a lui Maimuca. Fiind grav rănit, Rică este dus de copii în ruinele bisericii unde moare după ce-l roagă pe comisar să aibă grijă de fratele său.

Va dorim Vizionare placuta! Pana la lansarea online a filmului Duelul, puteti gasi YouTube aceasta capodopera a lui Sergiu Nicolaescu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *