Alpha – full movie – 2018

Aseara am urmarit la televizor un film pe care l-am gasit evident pe portalul Cinema 24H, Alpha. Este povestea pe care eu am interpretat-o ca pe o istorie a primului caine, domesticit dintr-un lup. Fara a va povesti filmul, am sa incerc totusi sa va atrag atentia asupra lui. Actiunea se pentrece evident pe vremea omului primitiv, inainte de domesticirea lupilor. Fiul unei capetenii cade de pe o stanca in timpul unei vanatori si este considerat mort. Totusi el reuseste sa scape cu viata si filmul ne arata drumul sau catre casa parintilor sai, a tribului sau.

Alpha – full movie – 2018

Cine vrea sa stie mai multe despre filmul Alpha din 2018 o poate face pe portalul Imdb, eu il recomand cu caldura. Chiar m-a impresioant filmul, asta poate si pentru ca imi plac cateii, sper sa nu fiu singurul dintre cititorii acestui site care am aceasta placere. Chiar am fost placut surprins sa vad puii de lup de la final, bune de fapt aia au fost primii catei pe care i-a avut omul alaturi de el in lunga sa calatorie prin istorie.

Filmul este diferit de Colt alb de exemplu, cam tot aceiasi poveste, un lup care devine prietenul omului, dar aici e cu totul diferit. Ma tot feresc sa va dezvalui actiunea filmului Aplpha, ca asa nu mai aveti nicio placere sa-l descoperiti singuri. Cam avansati acei primitivi, e cert – dar cine stie daca nu asa a fost, ca uite eu mereu ma intreb, oare cum au descoperit oamenii piramidele, asa dintr-o data? S-au culcat primitivi si au devenit peste noapte invatati? Va urez vizionare placuta!

Alpha - full movie

Alpha – full movie – 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *