Thor: The Dark World 2013

Deja suntem la mijlocul anului 2013, asa ca am decis sa deschidem o noua rubrica, care va debuta cu filmul online Thor: The Dark World 2013, pentru ca iubitorii personajelor din vechile serii sa poata citi si urmari online un film de actiune, bazat pe mitologia scandinava.

Thor - The Dark World

Pentru cei ce nu stiu provenienta acestui personaj, amintim pe scurt ca in mitologia popoarelor nordice, el este zeul naturii,  urmasul lui Odin. Arma sa de temut era un ciocan, care revine in mana sa dupa fiecare folosire. Pe langa acest ciocan el mai are o centura si niste manusi divine, care-i dau puteri nemasurate.

In filmul online The Dark World, Thor lupta pentru a salva Pamantul si cele Nouă Tărâmuri de dusmanul comun, iar cei ce-si reamintesc primele doua filme „Thor” si „The Avengers” stiu ca vor avea parte de un film de exceptie. Aventura, suspans si multa actiune, iata ce veti gasi in ultima ecranizare a celor de la Marvel.

Maleficul Malekith revine si-l obliga pe Thor sa porneasca la lupta, alaturi de prietenii sai, caci s-a dovedit ca numai el, poate salva universul. Nici macar armata din Asgard, condusa de Odin nu pot face fata unei asemenea provocari. Urmarind Thor: The Dark World, veti avea ocazia sa-i revedeti pe Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins si Tom Hiddleston, eroi ce au stat langa neinfricatul Thor in lupta sa cu foretele raului.

Nu putem decat sa va dorim vizionare placuta si sa va asteptam comentariile dupa ce ati vizionat filmul online The Dark World.

Nu uitati, voi cititorii site-ului filme online, printr-un singur like pe pagina noastra de FaceBook, e-Cinema puteti aduce mai multe filme online pe site-urile de profil, legale. Caci cu cat stim mai bine preferintele voastre, cu atat mai usor ne este sa cerem ca aceste file sa fie puse la dispozitia privitorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *