Solo: A Star Wars Story (2018) online

Am fost mereu fascinat de seria de filme Star Wars, de aceea cum apare un film nou ce se doreste o prelungire a povestii, sunt primul care o urmareste. Evident ca nu am mai vazut un film modern car esa se ridice la valoare primei serii, dar asta nu inseamna ca nu sunt atractive si ca nu merita privite online in weekend. Asa ca azi am deschis VLC-ul si am dat drumul la film. Inceputul pare promitator.

Solo: A Star Wars Story (2018) online

Il mai tineti minte pe Han Solo. eroul secundar din Razboiul Stelelor? Da, este cel care se indragostise de printesa Leia, cel care nu si-a abandonat prietenii niciodata si avea un prueten pe cinste, pe Chewbacca. Evenimentele din filmul Solo: A Star Wars Story se petrec inaintea celor din Razboiul Stelelelor, pe planeta Corellia, de unde Han va evada impreuna cu prietena sa Qi’ra.

Desi pare mai mult o comedie decat un film de aventura, poate imaginea prea intunecata pentru gustul meu, dar totusi un film bun pentru a fi vizionat cu familia in weekend. Cum actiunea se petrece in viitor, masinile nu mai au roti, dar parca urmaririle seamana prea mult cu cele din prezent. Nu va zic mai multe, va las sa vedeti filmul si astept sa-mi spuneti voi concluziile. Sunt curios si ce impresie va faceti despre Alden Ehrenreich – actorul principal ce joaca rolul lui Han Solo. Pe Qi’ra o interpreteaza Emilia Clarke, pe care poate ati mai vazut-o in filme precum Spike Island sau Terminator Genisys in rolul lui Sarah Connor.

Solo: A Star Wars Story (2018)

Solo: A Star Wars Story (2018) online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *