Savages online 2012

Fimul Savages 2012 (Brutele) poate fi vizionat online pe cateva site-uri legale din Romania. Este o poveste despre dragoste, mafie si prietenie. Ben si Chon sunt prieteni, un budist pacifist si un fost mercenar, fost soldat in marina americană, au o afacere banoasa si linistita. Cultiva marijuana.

Savages 2012 (Brutele)

Ca orice poveste de dragoste, nici povestea noastra nu poate fi simpla, cei doi sunt indragoastiti de aceiasi fata, frumoasa Ophelia. Aventura se desfasoara in sudul Californiei, unde cei doi traiau linistiti, far amari batai de cap. Cum nimic nu est evesnic, cartelul mexican Baja apare in scena si pretinde la marfa celor doi prieteni. Le propune un parteneriat, care desigur nu prea este pe placul celor doi.

Filmul Savages face parte din seria de filme cu personaje negative de genul feminin, asa ca Elena, sefa mafiotilor ajutată de fiorosul Lado, sunt nemilosi cand vine vorba de afaceri cu droguri. Desi mafiotii credeau ca vor reusi in cateva minute s apreia afacerea prietenilor americani, iata ca se inseala, iar operatiunea lor devine un mic razboi.

Nu lipseste nici politistul corupt din peisaj, insa veti vedea cum trei prieteni, pusi pe harta, reusesc sa invinga brutele care au intrat nepoftiti in viata lor. Daca doresti sainchiriezi un DVD cu filmul  Savages 2012 (Brutele) o poti face, insa iti recomandam sa-l urmaresti online, cu subtitrare in limba romana!

Cu siguranta ca ai descoperit deja cele mai bune site-uri cu filme online (legale), iar acum esti pe cale sa ne spui si noua ce impresie ti-a facut filmul, fiind un film nou, care trateaza un pic diferit problema mafiei mexicane, a dragostei si a prieteniei. Desi problema coruptiei nu pare rezolvata in acest film, totusi am putea spuneca binele triumfa. Daca vom considera ca cei ce cultiva marijuana sunt de partea binelui.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *