Hannibal the Conqueror (2016) online subtitrat in romana

Recunosc ca am vrut de multe ori sa revad filmul Hannibal the Conqueror (2016) online subtitrat in romana, asa ca am avut noroc sa-l gasesc pe portalul Cinema 24h, locul unde se pot inca vedea filme de exceptie gratuit. O pagina de istorie intr-un film de o ora si jumatate, cu actori de prima clasa, cu scene ce-ti dau fiori. Iata doar cateva motive pentru care vreau mereu sa revad acest film.

Hannibal the Conqueror (2016) online subtitrat

Evident ca stim cu totii care este finalul razboaielor punice, iar faptul ca pana la urma romanii condusi de Scipio desi au fost numeric mai putini decat cartaginezii [ 30.000 versus 50.000 ] au invins – una din caracteristicile romanilor era darzenia cu care luptau invatand din infrangeri, este doar adevarul istoric.

Am vazut filmul Hannibal the Conqueror in 2016 si apou l-am revazut de doua ori. De fiecare data am avut senzatia ca mai trebuie sa-l vad macar odata, sa inteleg mai bine ce a vrut sa-mi transita regizorul. Ironia sortii a facut ca cei 80 de elefanti care au adus succesul in campania de pe continentul european, sa fie motivul infrangerii pe taramul african. Asa-i viata, cruda de multe ori! Daca nu ati vazut inca filmul, va recomand cu caldura, il gasiti pe site-ul Cinema 24h online subtitrat in limba romana!

Hannibal the Conqueror

Hannibal the Conqueror (2016) online subtitrat in romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *