Dupa dealuri – de Cristian Mungiu

Crisian Mungiu s-a nascut in 1968 la Iasi, este cel mai titrat regizor roman din generatia tanara, iar filmul sau Dupa Dealuri spune povestea reala aparuta in presa, despre rastignirea unei maicute. Filmul isi are actiunea intr-o manastire din Romania, fiind de fapt povestea a doua prietene Alina si Voichita ce se reintalnesc in manastire. Din nefericire nu ambele au vocatie de slujitoare ale Domnului. Filmul Dupa Dealuri surprinde viata din manastire, cu suisuri si coborasuri, Alina fiind gata sa paraseasca manastirea.

Dupa Dealuri - Filme Online

De la prietenie la lipsa ei nu e decat un pas, iar cand faci ceva crezand ca esti indrptatit sa o faci, devine ceva de neinteles pentru cei din jur, finalul fiind unul tragic. Practicle din manastire pentru a o scapa de Alina de sub posesia celui rau sfarsesc tragic. Trebuie neaparat sa urmariti filmul online sau pe DVD, pentru a intelege tragismul acestuia.

Premiat la  Festivalul Internațional de Film de la Cannes din 2012 cu premiul pentru cel mai bun scenariu, filmul a fost asteptat de iubitorii de film din Romania pentru a fi distribuit in cinematografe. Despre filmul dupa Dealuri s-au scris multe, insa nimic nu poate concura cu impresiile proprii, pe care le asteptam si aici, dupa ce veti urmari filmul Dupa dealuri de Cristian Mungiu. Daca ati vazut deja lungmetrajul 4 luni, 3 saptamani si 2 zile inseamna ca sunteti deja familiarizati cu modul in care regizorul priveste viata.

Pentru a viziona filmul saptamanii apasati pe meniul Filme Online, vom posta din biblioteca proprie catre un film, speram sa va placa si sa ne lasati cadou un like pe facebook si cate un mic comentariu!

One comment

  • Gialin

    Chiar nu m-am gandit la asta pana acum. Abia acum imi dau seama cat timp a trecut. Ultima oara am fost la Cinema in 2010 la Robin Hood. Astept de mult sa vad acest film. Una dintre cele 2 actrite premiate la Cannes pentru acest film este o veche cunostinta de-a mea. Nu cred ca o sa castig, dar macar cu ocazia asta, am aflat ca am unde sa vad acest film cat mai curand. Multumesc de veste si numa’ bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *