Anatomia lui Grey online

Grey’s Anatomy sau pe romaneste Grey’s Anatomy poate fi vizionat acum online pe portalul e-4TV, in fiecare zi de luni intre orele 10 si 14, cand vrem sa va aducem online pentru a discuta despre personajele serialului. Fa cunoastinta cu Meredith Grey, Alex Karev, George O’Malley, Isobel “Izzie” Stevens si Cristina Yang. Daca iti place medicina, daca esti indragostit de relatiile inter umane ce pot apare intr-o colectivitate, atunci cu sigurant aca veoi indragi si tu filmul Anatomia lui Grey.

In mod evident ca vom avea si o pagina speciala pentru serial pe site-ul Seriale Online, insa aici vrem sa purtam discutii legate de viata, nu neaparat de film. In fiecare sezon al serialului Anatomia lui Grey am putut vedea cum personajele ajung de la prietenie la dragoste, sau de ce nu de la dragoste la prietenie.

Viata de rezident este plina de surprize, ca medic intr-o institutie medicala de prestigiu dintr-un oras precum Seattle, nu poate fi altfel. Iar cele noua sezoane din Anatomia lui Grey arata ca din 2005 cand a fost lansat si pana in 2013 numarul de telespectatori a tot crescut, mai ales ca nmarul celor ce au urmarit din prma zi serialul Anatomia lui Grey a fost enorm. Peste putin timp de la lansare a ajuns sa fie al doilea serial de la ABC ca numar fidel de spectatori, iar sezonul 8 din Anatomia lui Grey a avut maximul de audienta in peste 8 tari.

Anatomia lui Grey

Daca vrei sa discutam pe pagina noastra de facebook, sau daca iti place serialul poti da un like paginii si poti posta impresiile tale despre serial!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *